Skip to main content

Historisch hart

Een prachtige plek om te wonen, werken én te genieten!

In een bijzonder hoekje van Nederland, met bijna 28.000 inwoners, is de oude vestingstad Hulst een prachtige plek om te wonen en leven. Op de grens van Zeeland en Vlaanderen met steden als Antwerpen, Breda en Middelburg binnen handbereik maar wél in een omgeving met rijke historie, ruimte en levendigheid maakt Hulst tot een unieke plek.

Tel daarbij op de aanwezigheid van de historische stadswallen, het oude centrum met al haar unieke winkels en het aanbod van grotere bedrijvigheid buiten de oude stadskern wat het beeld van een ideale woonomgeving compleet maakt!

Werkgelegenheid

Werken in Hulst

Ben je een ondernemer? Of werk je als grensarbeider? Of ben je op zoek naar uitstekende carrièremogelijkheden? Door de diversiteit van Hulst en haar omgeving zijn er voor al deze mogelijkheden voldoende kansen. Door de goede bereikbaarheid, een goed ondernemersklimaat  en centrale ligging is Hulst de perfecte uitvalsbasis.

Maar ook wanneer je een baan zoekt waarbij je naar tevredenheid parttime of fulltime kunt werken, of op zoek bent naar een vakantiebaan dan vind je in Hulst meer dan voldoende aanbod!

Genieten

Genieten met de hoofdletter “G”

Wat dacht je van een fietstocht rechtstreeks vanuit je Loft naar het strand op een heerlijke zondagmiddag?  Binnen een uur sta je op het strand van bijvoorbeeld Perkpolder. Of ben je meer een natuurmens?  Dan fiets je binnen een half uur zelfs tot aan de rand van het Verdronken Land van Saeftinghe, een unieke plek vol natuur en historie.

Heerlijk lunchen, smakelijk dineren, of sfeer proeven in een bar of kroeg? Op loopafstand vanuit jouw Loft kan het allemaal. Want wonen in één van deze luxe lofts betekent dat je het grote genieten binnen handbereik hebt!